HFPA TIFF EVENT | EVENT DESIGN

BCG designed and produced an impactful, large-scale soiree for the Hollywood Foreign Press Association and The Hollywood Reporter’s joint annual affair launching award season during the Toronto International Film Festival. The luxurious ballroom at the Four Seasons was fully transformed into an all-encompassing spectacle with a 1,000-pound cascading bronze metallic art installation set atop the marble bar at the room’s focal point.

Furnishings were carefully placed to maximize flow and create intimate seating areas for guests including Jennifer Lopez, Adam Driver, and Robert Pattinson. HFPA and THR branded pillows dotted the room, while candles, lush greenery, and elegant floral arrangements softened the formal surroundings. BCG also curated and managed a guest list for the highly regarded industry event, which roughly 800 attended.

HORSE GIRL | EVENT DESIGN

For NETFLIX’s premiere of Horse Girl at the Sundance Film Festival, BCG designed and produced a spectacular event filled with decor elements that nodded to the film. The room appeared candlelit and featured grand mirrors affixed with custom Horse Girl decals. Custom pillows, blankets, and coasters with the film’s title treatment added interest to lounge-style, wood and leather accented seating areas. Guests enjoyed a night filled with cocktails and decadent canapés as well as a lively dance set spun by DJ Michelle Pesce and impromptu rap performance by cast member Jake Picking.

VICE + RYOT | EXPERIENTIAL POP UP

BCG conceived and produced a pop-up space for VICE and partner RYOT at the Sundance Film Festival designed to serve the need for a bespoke daytime networking space and evening event location. BCG’s local relationships with business owners and the town’s permitting department enabled it to secure a one-of-a-kind venue before it was made publicly available and expedite approvals in time for the Festival.

The spacious, industrial venue was transformed into an inviting environment with a modern take on a mountain lodge that nodded to VICE Headquarters in Brooklyn, NYC. Accent lighting, plants, and greenery enlivened the work-play environment, which was punctuated with stark black and white elements that referenced the companies’ aesthetics, and a custom neon sign visible from the street.